hörmen trakya
0 282 651 22 33
  • Çorlu'da Dairesel Bahçe Kapısı

    Dairesel bahçe kapı sistemleri işyeri ve konutlarınızdaki ferforje, dekoratif her türlü kapınızı otomatik olarak, uzaktan kumanda yardımı ile açmanıza imkan tanırlar. Dairesel bahçe kapı motorları ile elektrik kesintilerinde kayarkapı, anahtarla veya kapı hareketi ile manuel olarak motorsuz şekilde kramayer dişliler üzerinde zorlanmadan açılıp kapatılabilir.

  • Çorlu Dairesel Bahçe Kapısı

    Dairesel açılan bahçe kapılarında kullanılan zemin altı otomasyon sistemi olup kapınızın estetiğini bozmaz. Özellikle mimari ve tarihsel değerlere sahip olan ya da sadeliğin tercih edildiği yapılar için idealdir. 90c'den 180c'ye kadar açılma opsiyonuna sahiptir.
    * Zemin altına yerleştirilen çelik kutu ve bu kutuda bulunan elektromekanik motor ve levye grubu
    * Çift taraflı iç/dış erişilebilir standart manuel ayırma kilidi
    * Düşük sıcaklıklarda çalışma olanağı,dahili termik ile sağlanan motor koruma
    * Komple kontrol ve güvenlik aksesuarları
    * Enerji kesilmesi durumunda yedek batarya
  • Dairesel Bahçe Kapısı

    Dairesel kapılar, sıradan kapılar gibi bir destek noktası üzerinde dönüş yaparak çalışırlar. Giriş kapıları genellikle içe doğru açılır ve bu sebeple iç cephede kapının dönüş yapabileceği uygun bir alan bulunması gerekir.
    İdeal otomasyon sistemi seçilerken boyut, kapı kanadının yaklaşık ağırlığı, dikme ve kanadın sağlamlığı, kullanılan materyal gibi ölçütler dikkate alınır.
  • Çorlu'da Garaj Kapısı

    Seksiyonel garaj kapıları personel kapısı ile birlikte imal edilebilmektedir. Bunun dışında ışıklık amaçlı pencere ve havalandırma amaçlı menfezde orijinal donanım olarak sunulabilmektedir.
  • Çorlu Garaj Kapısı

    Site, villa ve konut tip tüm yapılarda kullanılabilirler. Seksiyonel ve sarmal panjur garaj kapıları olarak iki çeşittirler. En yaygın kullanıma sahip garaj kapıları seksiyonel tip garaj kapılarıdır. Seksiyonel endüstriyel kapılarla aynı panel yapısına ve çalışma prensibine sahiptirler. Panjur tip garaj kapıları seksiyonel kapıların uygulanmasının mümkün olmadığı mahaller ve binanın dış cephesine yapılacak uygulamalarda özellikle tercih edilirler.Otomatik garaj kapıları yoğun kullanıma açık mekânlar için oldukça kullanışlıdırlar. Otomatik kapanma fonksiyonu ile araç garaja giriş yaptıktan sonra otomatik olarak kapanabilmektedirler. Tüm garaj kapılarımızda emniyet fotoseli ve uzaktan kumanda sistemi standart olarak sunulmaktadır.
  • Garaj Kapıları

    Garaj Kapıları; kapalı garajınızda güvenliği ve estetiği bir arada sunan, uzaktan kumandası ile konforu yaşayabileceğiniz sistemlerdir. İçi poliüretan dolgulu çelik kaplı panelleri ile son derece güvenli ve uzun ömürlü bir çözümdür. Çeşitli mimari tasarımlara uygun olarak geliştirilen yataklama sistemleri ile esnek bir uygulama alanına sahiptir.
  • Çorlu'da Rampa Sistemleri

    Yükleme alanının yol seviyesinden yüksekliğine ve yüklenecek araçların ebat ve çeşidine göre farklı ölçülerde imal edilmektedirler. En yaygın olarak imal edilen ve uygulanan rampalar 2000 mm genişlik ve 2500 mm uzunluğa sahip menteşeli yükleme rampalarıdır.Yükleme Rampası, bu ölçülerin dışında 2200 mm genişlik, 3000 mm ve 3500 mm uzunluklarda da imal edilmektedirler. Bu ölçüler dışında gereksinim duyulduğunda özel ölçülerde de imalat yapılabilmektedir. 

    Standart tip yükleme rampalarının dışında teleskopik tip yükleme rampaları ile platform boyunu 600 mm veya 1000 mm ekstra uzatılabilmektedirler. Özellikle tır ve kamyon arkasında konteyner yüklemeleri sırasında teleskopik rampalarla rampanın konteynere ulaşması mümkün olabilmektedir. Yükleme rampaları araç üzerine indirildikten sonra standart olarak 6 ton yükü üzerinden geçirebilecek kapasitededirler.
  • Çorlu Rampa Sistemleri

    Yükleme Rampası tasarımı itibariyle ana platform, ana piston, lip sacı ve lip pistonundan ibarettir. Rampa altında bulunan hidrolik ünite ve valf grubu yardımı ile pistonlara yağ basılması yolu ile hareket etmektedir. Kullanıcı kontrolü kontrol panosu üzerinde bulunan tek bir buton yardımı ile kolayca sağlanabilmektedir. Hidrolik ünite ve tüm elektrik aksam CE standartlarına uygun olarak imal edilmiştir. 
  • Rampa Sistemleri

    Araç ile depo arasında köprü görevi gören hidrolik pompa ve piston sistemiyle çalışan sistemlerdir. Hidrolik pompa ve pistonlar sayesinde kullanım kolaylığı sağlarken emniyet valf sistemi ile de maksimum güvenlik ve verimlilik sağlamaktadır. Her türlü endüstriyel işletmelerde, ticari tesislerde, havaalanlarında, marketlerde, depolarda, hangarlarda, lojistik hizmetlerinde geniş kullanım alanları ile ideal çözümler sunarlar.Yükleme rampaları lojistik merkezlerinde ve endüstriyel tesislere ait lojistik sahalarda kullanılan, yükleme boşaltma hızını azami seviyeye çıkartan sistemlerdir. 
  • Çorlu'da Pvc Sarmal Kapılar

    Bu kapılar esnek olduklarından her darbe sonrası arıza verip sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır pvc branda kapılarda en çok yaşanan sıkıntı kapının darbe sonucu branda yırtılmalarıdır, ufak hasarlarda kısa sürede yerinde servis verilip sistem kendisi gibi onarımı da hızlı bir şekilde tamamlanır ve işletmeyi mağdur etmeden sistem devreye alınır. 
    Yedek parça sıkıntısı yaşamadan zamanında müdahaleler ile müşterilerimizin memnuniyetini kazanmış ve işletmeler tarafından en çok tercih ettiği kapı sistemlerindendir pvc hızlı kapılar.
    Motor ve kontrol üniteleri dahil tüm elektronik ve mekanik parçalar yerli üretim olup  sadece branda sistemini ithaldir. Bu da eskisi gibi ,hiçbir işletmelerin günlerce ithal yedek parça beklemesini gerektirmez.

    Sistemler katlanır ve sarmal olarak ikiye ayrılıyor:
    Pvc katlanır kapılar yüksek hız gerektiren tesislerde dış ortamlarda uygulanan sistemlerdir..
    Pvc sarmal kapılar ise katlanır kapıların aksine iç mekan da uygulanan seksiyonel kapı sistemleridir.
  • Çorlu Pvc Sarmal Kapılar

    Gün geçmiyor ki tesislerde yoğunluktan dolayı hız gereksinimi olmasın,. Tesislerdeki aşırı trafik yoğunluğunu ve enerji kaybını minimuma indirdiği için pvc hızlı kapılar her zaman müşterilerimizin tercih sebebi oluyor. Kapılarımızın brandadan oluşu sistemin esnek olmasını sağlıyor, her işletme yetkilisinin bildiği gibi dikkatsizlik sonucu ufak tefek kazalar yaşana biliyor bizde sektör gereği bu kazalardan haberdarız , kazalar sonucu en hesaplı çözümü olan kapılardan biridir pvc kapılar. Bu kapılar esnek olduklarından her darbe sonrası arıza verip sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır pvc branda kapılarda en çok yaşanan sıkıntı kapının darbe sonucu branda yırtılmalarıdır, ufak hasarlarda kısa sürede yerinde servis verilip sistem kendisi gibi onarımı da hızlı bir şekilde tamamlanır ve işletmeyi mağdur etmeden sistem devreye alınır. 
  • Pvc Sarmal Kapılar

    Yoğun araç trafiği gerektiren ve iç ortam hava koşullarının dış ortamdan minimum seviyede etkilenmesinin istendiği mekanlarda son derece başarılı çözümlerdir. Esnek PVC branda sistemi sayesinde oldukça uzun ömürlü ve güvenli sistemlerdir. Sabit hızlı açılıp kapanan modelinin yanı sıra esnek kalkış ve durma hızlarına sahip iki ana model olarak sunulmaktadırlar. 
  • Çorlu'da Pvc Katlanır Kapılar

    Redüktörlü motor ve fren sistemi; çok yogun kullanımlar için özel olarak geliştirilmiştir. Mikrosayaç yada mekanik switch seçenekleri ile de kapı bitim noktalarında hassasiyet sağlar.
    Rüzgar profil sistemi, kapılarda yekpare yada modüler PVC uygulamaları ile rüzgar mukavemetini maksimum düzeyde tutmak üzere dizayn edilmiştir. Sıkışmaya karşı iki adet infrared algılayıcı dan oluşan emniyet sistemine sahiptir.
    Opsiyonel metal kütle dedektörü kullanımı ile yoğun forklift trafiği olan mahallerde kapı açma ve kapama hareketi otomatik olarak gerçekleşeceğinden, taşıma süreci optimum seviyeye ulaştırılabilmektedir. 
  • Çorlu Pvc Katlanır Kapılar

    En belirgin özelliği  hızı ve dayanıklılığıdır.
    Katlanır kapılar içerisinde bulunan özel galvaniz çelik borular sayesinde dış ortamlarda ki hava muhalefetlerine maruz kalsa bile görevini sıkıntısız şekilde yerine getirir ve uzun vadede de tesise problemsiz hizmet etmeye devam eder.
  • Pvc Katlanır Kapılar

    Pvc Katlanır Kapılar; Yoğun araç trafiği gerektiren ve iç ortam hava koşullarının dış ortamdan minimum seviyede etkilenmesinin istendiği mekanlarda son derece başarılı çözümlerdir. Esnek PVC branda sistemi sayesinde oldukça uzun ömürlü ve güvenli sistemlerdir. Sabit hızlı açılıp kapanan modelinin yanı sıra esnek kalkış ve durma hızlarına sahip iki ana model olarak sunulmaktadır.
  • Çorlu'da Yangın çıkış Kapısı

    Yangın çıkan ortam ile kaçış yolunu birbirinden ayıran, bina ile içinde bulunanların güvenliğini sağlayan yangın önlemlerinin en önemli parçalarından biridir. Yangın kapıları, yüksek ısıya dayanıklı malzemeden, duman ve her türlü sızıntıyı engelleyici contalar ile kaplı, panik barlar sayesinde çabuk ve kolaylıkla kullanılabilen, kaçış yönünde açılacak şekilde tasarlanmış kapılardır.
  • Çorlu Yangın çıkış Kapısı

    Konut ya da endüstriyel tip tüm tesislerde yangın kaçış güzergâhlarında kullanılmaktadırlar. Standart kanatlı kapı formunda imal edilenlerin yanında sarmal tip duman ve yangın perdeleri de bulunmaktadır.
    Standart kanatlı tip yangın kapıları tek kanat, çift kanat olarak çeşitli ebatlarda üretilebilmektedirler. Yangın kapısı, Acil çıkış koridorunda yer alan kapılar opsiyonel sunulabilen panik bar sistemleri ile donatılmışlardır böylece panik esnasında personelin kapıyı rahatlıkla açabilmesine ve hızlıca mahalli terk etmesine olanak tanırlar. Çift kanat yangın kapıları geniş iç alanlarda kalabalık kitlelerin mahalli terk etmesi için tercih edilmektedirler. 
    Yangın kapıları kullanıldığı mahal ve tesisin cinsine göre 60,90 ve 120 dk. yangın dayanımına sahip olabilmektedirler. Kapılar duman geçirmez fitil ve kaçış sonrasında kendiliğinden kapanabilen yaylı menteşe ile donatılmıştırlar. Özel tasarımı sayesinde kanat yönü kolaylıkla değiştirtebilmektedir. 
  • Yangın çıkış Kapısı

    Yangın kapıları adından da anlaşılacağı üzere Yangın esnasında hemen kapanarak iki mekanı birbirinden ayırmaktadırlar. İks Yapı'nın bir yangın kapısı 4 saate kadar yangına dayanabilirler. Yangın kapısı çelik sarmal kapılar özellikle kimya, boya ve yangın hassasiyeti yüksek endüstriyel tesislerde oldukça önemli sistemlerdir. 
  • Çorlu'da Yanakayar Bahçe Kapıları

    Hızlı montaj edilmesi ve çabuk devreye alınabilmesi nedeni ile kalabalık, büyük şehirlerdeki konutlarda ve endüstriyel mekânlarda yoğun olarak kullanılmaktadırlar.
  • Çorlu Yanakayar Bahçe Kapıları

    Tüm bahçe kapısı ve otopark kapı sistemleri güvenlik amaçlı emniyet fotoseli sistemine sahiptirler. Kapı motor otomasyonları kapı ebatlarına, ağırlıklarına ve çalışma sıklığına göre çeşitlilik göstermekte olup, tüm sistemler için bol sayıda stoklanmaktadırlar.
1 | 2 | 3